Mijn diensten

Werkgebied

Mijn werkgebied is de Gemeente Berkelland. Andere plaatsen daarbuiten slechts in overleg. Ik vraag een reiskostenvergoeding van 20 cent per totaal gereden kilometers. 

Tarieven

  • Intakegesprek/sleutel retour     € 15,00
  • Kort bezoek van een half uur:    €   8,50
  • Lang bezoek van een uur:          € 14,50
  • Toeslag verzorging ziek dier      € 10,00 

Werkwijze

Bij het intakegesprek bespreken we diverse belangrijke zaken omtrent de verzorging van uw dier(en). Dit betreft voeding, schoonmaken, eventueel medicijnen geven of dierenarts bezoek. Ook ondertekenen we het sleutelcontract en bespreken we wat er verder naast het verzorgen van de dieren eventueel in en rondom huis gedaan moet worden.

Werkzaamheden

Onder de werkzaamheden vallen de verzorging  van de dieren; voeren, water geven en verschonen van het verblijf (kattenbak, vogelkooi, konijnen of knaagdier hok).
Ik doe echter geen zwaar uitmest werk in stallen van klein landbouw vee en paarden!
Naast het verzorgen van de dieren kan, in overleg en tegen meerkosten, klein huishoudelijk werk gedaan worden. (post weghalen, planten water geven, tuin sproeien, een keer stofzuigen en dweilen)

Deeltijd oppas ...

Worden uw dieren in de vakantie door buren, vrienden of familie verzorgd maar willen zij ook een dagje vrij of kunnen zij door onvoorziene omstandigheden niet meer oppassen? Ook dan kan ik komen, bespreek dit wel tijdig voorafgaande aan uw vakantie. Als noodhulp voor 'achter de hand' ben ik altijd beschikbaar.

Sommige dieren kunnen toe met een verzorging eens in de 2 of 3 dagen. Ook dit is bespreekbaar.

Greatief

Onder het label 'Greatief' maak ik superleuke tasjes van prachtige stoffen met dierenprint. o.a. konijnen, honden, katten, schapen en kippen.

Naast tasjes maak ik ok schorten, wasknijperzakken, plastic zak houders, placemats en dergelijke.

Bekijk alle producten hier.

Konijnen trimmen

Ik ben inmiddels gediplomeerd konijnen trimmer en cunicoloog. 

In het verleden heb ik zelf Angora konijnen en andere langhaarrassen gefokt en geshowd en geknipt en geschoren.

Ook cavia's kunnen door mij worden geknipt.

Kijk hier voor de tarieven.