Over mij

Sinds mijn jonge jeugd ben ik omgeven door dieren. Bij mij thuis was niets te gek, we hebben een aquarium gehad met prachtige tropische vissen, een volière, hamsters, muizen, ratten, katten en honden en zelfs een biggetje aan de fles. Toen ik later met mijn huidige echtgenoot samen ging wonen kwamen er veel andere dieren bij; chinchilla's, cavia's, kleinvee als schapen, geiten, pony's, ezels, lama's, koeien, varkens, kippen, ganzen en eenden en vooral heel veel konijnen want dat laatste is een grote hobby van mij. Door de konijnenhobby ben ik lid van de lokale en landelijke kleindier vereniging, ben ik bij de rasvereniging actief als bestuurslid en volg ik momenteel de opleiding tot Cunicoloog en Konijnentrimmer.

Ik heb de nodige opleidingen gedaan op het gebied van dieren en we hebben zelf jarenlang een cursus Schaapherder verzorgd in de tijd dat mijn echtgenoot Hans nog schaapherder was. Nog steeds geven we af en toe workshops op het gebied van schapen scheren, bekappen en verloskunde.

In de loop der jaren heb ik een hondenschool gehad, die kennis is er dus wel maar ik heb niet de intentie een honden uitlaat te zijn. Een hond incidenteel uitlaten is geen probleem maar niet op regelmatige basis en geen lange wandeling. Het gaat mij vooral om de verzorging van de kleine (landbouw) huisdieren.
Op de pagina Diensten is meer uitleg te vinden over de werkwijze en tarieven.